Derfor skal du slukke mobilen når du flyver

Vi er faktisk flere på redaktionen, der enten har glemt eller været rabelske nok til ikke at slukke mobilen, når flyet letter og lander og der sikkert nogle af jer, der kan relatere til at have prøvet det samme. Det der undrer os, er at selv om vi ikke gør, hvad vi får besked på, så sker der ikke noget, og vi kommer alligevel sikkert fra A til B.

Nogen påstår, at det har noget at gøre med, at det går i piloternes radioer og flyets styresystem, hvor andre mener, at vi skal slukke telefonen, så vi kan følge med i sikkerhedsprocedurerne, men hvad er egentlig det korrekte, og er der noget bevis på det eller er flyselskaberne bare ekstra forsigtige?

Denne artikel er skrevet sammen med Santander Consumer Bank, som hvert år hjælper mange danskere finansiere deres jule- eller vinterferie – du kan også få lidt økonomiske støtte på deres hjemmeside her.

Lad og se nærmere på det og få det afgjort en gang for alle:

Det er nemlig sådan, at start og landing er de kritiske faser under flyvningen, og det er derfor meget vigtigt, at intet kommer i vejen, og at instrumenterne ikke vildledes.

Vores mobiltelefoner, pc’er, tablets og andre personlige elektronik kan have en påvirkning og skabe alvorlige problemer for flytrafikken. Det viser flere undersøgelser.

Dog er det ikke bevist med sikkerhed, at de uheld der har fundet sted, har haft noget at gøre med, at telefonerne ikke er blevet slukket, men det viser heller ikke det modsatte.

Flyselskaberne fortrækker selvfølgelig at være på den sikre side, hvilket vi nok alle sammen burde være taknemmelig over.

Så vi må lige huske hinanden og os selv, på at få slukke den telefon, pc, tablet osv. Og hvis du stadig ikke er overbevist eller ser det nødvendigt, så kan du altid researche nærmere online.

Har du argumenter til for og imod, så skriv dem endelig i kommentarfeltet, så kan det være, at vi tilføjer dem her i artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *